AdobeStock_502294838
Hem / Tjänster / Telefoni / Operatörsväxel

Operatörsväxel

För mindre företag med mindre behov kan den befintliga operatörens växelsystem vara en bra lösning. Vi erbjuder växlar för företag från Telia, Tele2, Telenor och Tre.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vi kombinerar funktion med affärsnytta

Vi kontrollerar vad din verksamhet är beroende av för funktioner, hur samtalsflöden ska ske för att erbjuda bästa kundservice och samtidigt se till att kostnadsbilden passar ditt företag. Vi har en lång erfarenhet som vi kombinerar med en djup och bred kompetens inom telefonibranschen. Det innebär att vi såväl i inledningen, som i vårt löpande samarbete, säkerställer att ni har rätt telefonifunktioner för att underlätta och effektivisera er vardag och inte minst för att de som ringer er ska få ett riktigt proffsigt bemötande.

bg copy 2

Mobil växel från mobiloperatör

Ett alternativ är att vända sig till en mobiloperatör och låta dem tillhandahålla växeltjänsten. Det ger sällan samma flexibilitet och starka funktionalitet som en mobil växel i molnet. Samtidigt är det en tillräckligt bra lösning för framförallt företag med lite färre anställda. Som leverantör behöver vi dels fokusera på att analysera funktionsbehoven och hur det dagliga samtalsflödet ser ut - så att vi med säkerhet kan uppfylla krav om hur samtal ska besvaras och kopplas internt.

 

charlesdeluvio-XwbzsOOC0Ws-unsplash
AdobeStock_451304305_Editorial_Use_Only

Integration med Teams

Använder ni teams till vardags för internkommunikation? Vi kan hjälpa till att koppla er växellösning till Teams som underlättar både för medarbetare och kunder. Integrationen hjälper till att bygga en komplett och flexibel kommunikationsplattform som går att använda med flertalet andra verktyg och program som används i företaget.

 

 

 

Låter det krångligt?

Vi har lång erfarenhet som vi kombinerar med en djup och bred kompetens inom telefonibranschen. Välkommen att kontakta oss för en rådgivning.