AdobeStock_503304855
Hem / Tjänster / Telefoni / Mobilabonnemang

Mobilabonnemang

I dagens samhälle kommuniceras det allt mer över både telefoni, internet och genom video. Det betyder att det är ett ökat behov av operatörstjänster. Vi på Accesit hjälper vi dig att ta fram rätt operatör för dina ändamål. Vi analyserar dina krav mot de marknadserbjudanden som finns att tillgå och jämför därefter dessa så du kan sänka kostnaderna.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Abonnemang efter dina krav

Nya organisationsutmaningar uppstår ständigt eftersom det allmänna produkt-, och tjänstemedvetandet är betydligt starkare och omfattande än vad det var för bara några år sedan. Vad gäller just operatörstjänster så är det inte helt ovanligt att personliga preferenser och erfarenheter speglar kommande val av operatör för företaget. Vi analyserar dina krav mot de marknadserbjudanden som finns att tillgå och jämför därefter dessa. I de allra flesta fall lyckas vi även sänka kostnaderna – ibland med några få procent och ibland med tiotals procent!

bg copy 2
AdobeStock_501988569

Slipp krångel

Upphandling - Oavsett om ni är 4, 24, 54 eller 274 så hjälper vi er att genomföra en upphandling mellan de olika operatörerna för att sedan sammanställa och presentera dess erbjudanden åt dig i ett lättförståeligt gränssnitt.

Jämförelser - Vi hjälper er jämföra leverantörer och operatörer mellan varandra oavsett om det gäller växelanslutningar, mobila internetförbindelser, IOT-enheter m.m.

Support - Vi ger dig operatörssupport oavsett vilken operatör du använder. Det innebär att vi bistår er verksamhet med allt från att hålla kolla på PUK-koder till att genomföra avtalsförändringar, SIM-kortsbyten och mycket mer! Något som vi med erfarenhet vet frigör mycket tid som ni kan lägga på annat!

Kontakta oss så berättar vi mer

 

 

 

 

Vi samarbetar med följande operatörer

telenor_accesit
telia_accesit
3_accesit
tele2_accesit