IT
Hem / Tjänster / Telefoni / Abonnemangshantering

Abonnemangshantering

Att överlåta operatörsansvaret till Accesit innebär att vi hanterar allt administrativt åt er, så att du slipper sitta i långa telefonköer. Hos oss blir du en uppskattat kund, oavsett val av operatör eller antal abonnemang, istället för att hamna i ett hav av kunder hos de stora operatörerna.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

En oberoende leverantör

Vi på Accesit är operatörsoberoende, vilket betyder att vi jobbar med alla större operatörer och utgår alltid efter kundens behov och utmaningar snarare än personliga preferenser. Genom att överlåta er abonnemangshantering till oss säkerställer vi att du får det bästa dealen oavsett vilken operatör du väljer.

Vi hjälper vi dig att ta fram rätt operatör för dina ändamål genom att analysera dina krav mot de marknadserbjudanden som finns att tillgå, för att sedan jämföra dessa så du kan sänka kostnaderna. När du överlåter administreringen till oss sköter vi allt från uppstart av nya abonnemang och distribution av SIM-kort till överlåtelser och omförhandlingar. Det innebär att du får snabb och personlig service utan långa telefonköer och istället kan spendera mer tid på er verksamhet.

bg copy 2

Abonnemangshantering via en leverantör

 

Personlig service

Genom att överlåta abonnemangshanteringen till en leverantör får du personlig service istället för att spendera värdefull tid i telefonköer hos operatören för att sedan bli en i mängden

Kostnadseffektivt

En leverantör med många år i branschen har goda relationer med operatörerna vilket gör att de enklare kan förhandla upp priserna åt dig så du får den bästa dealen

Prioriterad kund

En mindre leverantör har inte råd att göra ett dåligt jobb, oavsett kundstorlek, medan de stora operatörerna ofta tenderar att prioritera sina stora kunder med många användare

abonnemangshantering

Abonnemang efter dina krav

Vad gäller just operatörstjänster så är det inte helt ovanligt att personliga preferenser och erfarenheter speglar kommande val av operatör för företaget. Vi analyserar dina krav mot de marknadserbjudanden som finns att tillgå och jämför därefter dessa. I de allra flesta fall lyckas vi även sänka kostnaderna – ibland med några få procent och ibland med tiotals procent.

 

Slipp krångel

Upphandling - Oavsett om ni är 4, 24, 54 eller 274 så hjälper vi er att genomföra en upphandling mellan de olika operatörerna för att sedan sammanställa och presentera dess erbjudanden åt dig i ett lättförståeligt gränssnitt.

Jämförelser - Vi hjälper er jämföra leverantörer och operatörer mellan varandra oavsett om det gäller växelanslutningar, mobila internetförbindelser, IOT-enheter m.m.

Supportavtal - Med ett supportavtal kan du känna dig trygg i att vi sköter all felavhjälpning och eventuella ändringar. Det innebär att vi bistår er verksamhet med allt från att hålla koll på PUK-koder till att genomföra avtalsförändringar, SIM-kortsbyten och mycket mer.

Läs mer om supportavtal 

 

abonnemangshantering

Ett urval av våra samarbetspartners

 

telenor_accesit
telia_accesit
telefoni
3_accesit
Women hands holding mobile phone in subway train

Accesit är personliga och lösningsorienterade

- Alejandro Soto Gallardo, VD Spolpatrullen AB

Låter det intressant?

Vi har lång erfarenhet som vi kombinerar med en djup och bred kompetens inom telefonibranschen. Välkommen att kontakta oss för en rådgivning.