AdobeStock_481030146
Hem / Tjänster / Telefoni

Telefoni

Vissa verksamheter kan ha enklare behov, medan andra har betydligt mer omfattande sådana. Oavsett vilken utmaning just ni står inför finns vi här hela vägen från växelfunktion och operatör till efterföljande support. Läs mer om våra tjänster nedan och hur vi kan hjälpa er verksamhet med en smart och anpassad telefonilösning.

Vi tar hand om allt inom telefoniområdet

Vi tar hand om allt från kostnads- och funktionsinventering till leverans & support.

Hög kompetens

Vi är en partner som kan marknadens olika telefonilösningar och vet vad som skiljer dem åt.

Lång & framgångsrik erfarenhet

Med så många olika marknadsalternativ är det lätt att det blir fel. Vi säkerställer att det blir rätt från början!

Varför välja Accesit som telefonipartner?

För att vi brinner för att hjälpa verksamheter med sin telefonimiljö. Vi har en lång erfarenhet som vi kombinerar med en djup och bred kompetens inom telefonibranschen. Det innebär att vi såväl i inledningen, som i vårt löpande samarbete, säkerställer att ni har rätt telefonifunktioner för att underlätta och effektivisera er vardag och inte minst för att de som ringer er ska få ett riktigt proffsigt bemötande.

Vi tar hand om allt det praktiska och administrativa åt er. Det kan vara att säkerställa hela processen kring när en medarbetare börjar eller slutar, till att lösa problemet om oturen varit framme (stöld, skada etc) med färdiga åtgärder. Vi kan även hjälpa er ta fram en mobilpolicy, se över och optimera telefonikostnaderna, ta hand om alla användarsupportfrågor som kan uppstå längst vägen och mycket mer.

I mer än 10 år har vi varit en leverantör- och supportorganisation av kontorstekniska lösningar till företag och organisationer runt om i hela Mälardalen. Med en kontinuerlig tillväxt, av såväl medarbetare som kunder, hjälper vi nu årligen över 700 företag att fokusera på sin verksamhet. 

Oavsett om vi agerar som befintlig, eller som en potentiellt ny leverantör, så innebär en kontakt med oss tillgång till stark kompetens inom våra samtliga teknikområden, snabba och löpande kontaktvägar samt en ärlig, pålitlig och långsiktig dialog.

Vi erbjuder rådgivning och lösningar inom det mesta som rör telefoni

Vi erbjuder i princip allt som innefattas av området telefoni - oavsett om det gäller mobiltelefoner, växeltjänster, abonnemang eller mobilförstärkare. 

Ett urval av våra partners

telavox_accesit
telia_accesit
dstny2-accesit
tele2_accesit
telenor_accesit
3_accesit
form

Case inom telefoni

23 mars, 2022

Byggkompaniet

Accesit levererade lösningar och support inom telefoni
6 augusti, 2021

Ackes färgcenter

Snabb problemlösning i semestertider när dåvarande server kraschade
6 augusti, 2021

Lappset

Förändrad telefonilösning ledde till ökad flexibilitet
3 maj, 2021

Spolpatrullen

Accesit levererar nu abonnemang, skrivare och elektroniska körjournaler till Spolpatrullen.

Kontakta oss gärna!

Ibland är det enklare att ha någon att ställa sina frågor till, än att själv djupdyka bland information. Vi besvarar gärna dina frågor eller hjälper dig ta fram ett förslag på en lösning som passar er!