AdobeStock_177808711
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Server på plats

Server på plats

Vi finns nära dig när du behöver extra kompetens eller om du behöver ett bollplank i komplexa IT-frågor. Vi hjälper kunder både med helheten, alltså genom att ta hand om hela serverdriften, men också bara genom att finnas där när det behövs lite extra stöd för din server.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Varför ha en server på plats?

Att ha sin server på plats är ett populärt alternativ till marknadens olika molntjänster. Skäl som ofta uppkommer till varför man önskar en server på plats är t.ex. att man har äldre maskiner med system som kräver långa svarstider de molnbaserade tjänster inte kan matcha. Det vanligaste skälet är dock att man sedan tidigare investerat i viss lokal infrastruktur och av ekonomiska skäl önskar använda detta ett par år till. 

Oavsett behov hjälper vår egen kunniga och erfarna personal till att konfigurera, installera och underhålla lösningen.

bg copy 2

Server på plats? Men molnet då?

I tider där många diskussioner kretsar kring molntjänster, outsourcing och distansarbete kan det tyckas oväntat att nämna begreppet "server på plats" eller "dedikerad server". Men det finns fortfarande gott om verksamheter där en lokal server på det egna kontoret föredras.

När man designar en säker servermiljö finns det många faktorer att tänka på; allt från val av fysisk hårdvara och säkerhetskopiering till miljömässiga faktorer såsom ventilation/kyla, batteribackup, internetbackup och monitoreringstjänster. För att vara säker på att inget missas så hjälper vi er kostnadsfritt att ta fram ett helhetskoncept kring detta och där ni sedan väljer vilken lösning som passar er bäst.

Kontakta oss så berättar vi mer

pexels-fauxels-3182755
photo-1532356884227-66d7c0e9e4c2

”Accesit och Erica har varit väldigt lyhörda för just våra problem och önskemål. De tog fram en lösning som var skräddarsytt för vårt ändamål”

- Fabian Von Essen, VD Axelssons Turisttrafik

Kontakta oss gärna!

Vill du ha mer information om serverlösningar och hur vi kan hjälpa till? Välkommen att kontakta oss.