AdobeStock_469924734
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Säkerhetspaket

Säkerhetspaket

Att förse användarna med applikationer, tjänster och service är något som utförs till stora delar manuellt. Detta kräver tid och tar betydande resurser vilket i slutändan driver kostnader. I en tid då leveranstider och kostnadseffektivisering står högt upp på agendan, blir därför IT-automatisering helt enkelt räddningen.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Säkert och självgående

Med vår paketerade säkerhetslösning får ni en IT-miljö som blir både säker och som till stora delar hanterar sig själv. Det gör att era användare kan fokusera på sitt arbete och där vi istället kan förse er med stöd i viktigare frågor som t.ex. maximering av affärsnytta -samtidigt som vår tekniska personal bistår er med support och utveckling kring frågor av mer kvalificerad natur.

bg copy 2

Uppdaterat

Ni får säkra och uppdaterade datorer

Anpassat

Olika backupalternativ att välja mellan

Rapporterat

Kontinuerliga rapporter och utdrag om er IT-miljö

Budgeterat

Mer träffsäker budgetering av IT-kostnader

Effektiv felavhjälpning

I tjänsten ingår även en supportagent som medger felavhjälpning per distans vare sig ni sitter vid datorn eller inte. Tack vare den installerade supportagenten kan era användare fortsätta arbeta med datorn samtidigt som tekniker utför förändringar i bakgrunden vilket gör att användaren störs minimalt vid felavhjälpning.

Genom att alla datorer blir övervakade får supporten en kontroll i förväg vad gäller prestanda, licenser, m.m. vilket gör att felavhjälpning sker på kortast tänkbara tid.

Kontakta oss så berättar vi mer

 

photo-1615309662472-4ca77a77a189