AdobeStock_266160028
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Microsoft

Microsoft

Att ha hela sin IT-miljö hos Microsoft har flera fördelar. Du får inte bara ett sömlöst arbete mellan mobil och laptop, utan även fantastiska samarbetsmöjligheter, användarvänliga plattformar och en framtidsäkrad IT-miljö.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Microsoft via Accesit

Med lång erfarenhet av Microsofts applikationer hanterar vi idag nästan alla våra IT-kunders Microsoftlicenser. Genom att överlåta ansvaret till Accesit ser vi till att optimera och välja licenserna som passar er verksamhet bäst och därmed kunna hålla nere kostnader. Vi ansvarar löpande för all on- och offboarding, vare sig det gäller lägga till eller ta bort licenser, hantera behörigheter, lösenordsförändringar, säkerhetskopiering eller säker radering av information. Vi hjälper självklart även till med att migrera hela er nuvarande miljö till M365-miljön.

bg copy 2

Kostnadseffektivt

Betala inte för fel typ av licens. Vi ser till att ni bara betalar för det ni behöver.

Smidig support

Genom att överlåta licenserna till Accesit blir supportärenden smidigare och avklaras snabbare

Certifierad partner

Våra tekniker har genomgått Microsofts egna kurser för att uppnå rätt certifieringar

Utforska Microsoft

Microsoft har fantastiska möjligheter när det gäller både samarbete och säkerhet. Genom att samla exempelvis er internkommunikation och multifaktorautentisering i Microsoftmiljön kan vi lova en sömlös och framtidssäkrad upplevelse!

Teams

SharePoint

OneDrive

Azure

Managering

Säkerhet

Power

Chat

Chattar i Microsoft Teams är direktmeddelanden för både en-till-en konversationer eller grupp-konversation i realtid.

Kanaler

Kanaler i Microsoft Teams era virtuella platser för att organisera och hantera kommunikation, samarbete och innehåll kring specifika ämnen eller projekt.

Möten

Med möten i Teams kan du organisera och delta i online-möten, videokonferenser och samarbeten med deltagare från olika platser och enheter.

Samarbete

I SharePoint kan du dela dokument, skapa och redigera sidor, samarbeta i listor och bibliotek, och använda verktyg för att underlätta kommunikation och samarbete i realtid.

Bakgrundslagring

SharePoint låter dig ladda upp och lagra filer i molnet utan att de behöver stanna kvar på datorn, vilket sparar plats och gör det enklare att dela och samarbeta på filer från olika platser och enheter.

Gruppwebbplatser

Med gruppwebbplatser i SharePoint låter dig skapa, dela och samarbeta på webbsidor, dokument och andra resurser inom en specifik grupp, team eller avdelning på en och samma plattform.

Filhantering

Med OneDrive kan du ladda upp, lagra, organisera och dela filer i molnet, med möjlighet att komma åt dem från olika enheter och samarbeta på dem i realtid.

Synkronisering

Filer som lagras i molnet kopieras automatiskt till användarens dator vilket gör det möjligt att arbeta offline. Filerna synkroniseras automatiskt till molnet och andra enheter när du är uppkopplad igen.

Säkerhetskopiering

När du lagrar dina filer och dokument i molnet säkerhetskopieras dem automatiskt. Detta ger dig ett extra skydd mot exempelvis skador eller förlust av värdefull information.

Azure AD

En molnbaserad tjänst som används för att hantera användare, identiteter och åtkomstkontroll för företagsapplikationer och -tjänster i både molnet och lokalt.

Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop låter användare få åtkomst till virtuella skrivbord och applikationer från en mängd olika enheter och plattformar vilket ger en flexibel och skalbar arbetsmiljö.

Windows 365

Azure låter användare köra Windows 10 eller Windows 11 i en virtuell dator i molnet och få tillgång till sina personliga inställningar, applikationer och dokument från vilken enhet som helst med internetanslutning.

Intune

En molnbaserad tjänst som används för att hantera och säkra mobila enheter och applikationer i företagsmiljöer, vilket skapar flexibilitet och kontroll över enheterna och applikationerna som används på arbetsplatsen.

Autopilot

Autopilot gör det möjligt att konfigurera, anpassa och distribuera Windows 10-datorer till användare med en enkel och automatiserad process, vilket minskar administration och ger användarna en sömlös upplevelse.

Lighthouse

Lighthouse används för att hantera och övervaka flera Azure-kunder och -tjänster samtidigt, vilket ger IT-partnern en centraliserad vy och enkel åtkomst till kunder och deras molnresurser.

Defender

Defender är en säkerhetslösning som används för att skydda enheter mot skadlig kod, avancerade hot och andra säkerhetsrisker med hjälp av realtidsövervakning, skydd mot phishing och andra avancerade tekniker.

Secure Score

Microsoft Secure Score är en molnbaserad tjänst som ger organisationer poäng för hur säkra deras molntjänster är, samt ger rekommendationer och åtgärder för att öka säkerheten och skydda mot hot.

Authenticator

Authenticator är en app för mobila enheter som används för att bekräfta användares identitet vid inloggning eller transaktioner genom tvåfaktorsautentisering och andra säkerhetsfunktioner.

Power BI

Power BI är en tjänst som används för att visualisera och analysera data från en mängd olika källor, med hjälp av interaktiva rapporter, diagram och instrumentpaneler, vilket ger insikter och beslutsunderlag för organisationer och användare.

Power Apps

Power Apps används för att skapa anpassade affärsappar och automatisera processer utan att behöva skriva kod, vilket ger användare och organisationer en enkel och snabb lösning för att öka produktiviteten och effektiviteten.

Automate

Automate automatiserar rutinuppgifter och processer genom att skapa flöden som kopplar samman olika appar och tjänster, vilket ökar effektiviteten och sparar tid för användare och organisationer.

Upptäck Microsoft

Azure

Azure är Microsofts molnplattform, vilket innebär en plattform som lagrar dina dokument och applikationer i "molnet" istället för lokalt på dina fysiska servrar. I dagsläget finns över 200 produkter att tillgå inom Azure, som även är branschledande inom molnlagring. Några av de mest populära funktionerna är åtgärder för att undvika dataförlust, säkerhetskopiering, automatisk inloggning och säkerhet.

Läs mer  

M365

Microsoft 365 är i grunden före detta Officepaketet med de klassiska office-applikationerna. Skillnaden är att med Microsoft 365 får du även ett stort säkerhetsfokus inom flera områden såsom säker e-post, windows 10/11 pro/enterprise med stöd för enhetslåsning, och flera andra avancerade funktioner för att både motverka identitets-, enhets-, och informationsstöld.

Läs mer  

IT-säkerhet
pexels-fauxels-3182755

Smidigt samarbete

I Microsoft 365 infrastruktur finns flera funktioner anpassade för kommunikation, samarbete och fildelning där Microsoft Teams, Outlook, SharePoint, OneDrive och officeapplikationerna är utav de vanligaste.

Sharepoint & OneDrive

Både SharePoint och OneDrive är molnbaserade platser för lagring av dokument. Man skulle kunna beskriva det som att OneDrive är din personliga plats för lagring där du kan välja vilka filer du vill dela och samarbeta i. Du kan lagra och få åtkomst till både personliga filer och delade arbetsfiler, inklusive Microsoft Teams, från alla dina enheter. Redigeringar du gjort offline synkroniseras automatiskt nästa gång du ansluter för att inte riskera att bli av med värdefullt arbete. SharePoint, å andra sidan, är platsen för gemensamma filer, kommunikation, kalendrar, arbetsflöden och mycket mer, för hela din organisation.

 

Kontakta oss gärna!

Vi har lång erfarenhet som vi kombinerar med en djup och bred kompetens inom Microsofts infrastruktur. Välkommen att kontakta oss för en rådgivning.