AdobeStock_340674419
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Microsoft 365-tjänster

Microsoft 365 & 
Office 365

Två mycket vanliga tjänster som innehåller allt ifrån e-post och Office-applikationer till olika säkerhetsfunktioner. Vi hjälper er att både ta fram rätt licenser utifrån era behov, som att bistå er i supportfrågor och löpande rådgivning.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vad är skillnaden?

Microsoft erbjuder en mängd olika lösningar och paket och och det kan vara svårt att veta vilken licens som passar respektive användare inom en organisation -framförallt eftersom tjänsterna också utvecklas löpande. Den kanske vanligaste tjänsten är Office 365 och finns i två varianter "Business" & "Enterprise", där Business vänder sig till organisationer som har mellan 1-300 användare och Enterprise till 300 användare och uppåt.

Utöver detta finns även "den fristående" tjänsten Microsoft 365 som på ytan kan uppfattas som en "dyr" variant av Office 365 när faktum är att den innehåller många smarta och viktiga tjänster och ger väldigt mycket värde för pengarna.

För att underlätta för dig som kund och på ett tydligt sätt bryta isär innehållet i Office 365 och Microsoft 365, har vi sammanställt den viktigaste informationen på två olika sidor som du hittar länk till nedan. Oavsett om ni har användare som enbart behöver e-post eller användare som är i behov av en komplett lösning med lagring, säkerhet, kommunikation och efterlevnad finns vi här för att stötta dig och er organisation genom användningen.

bg copy 2

Office 365

Är i korta drag Officepaketet (Word, Excel, PowerPoint, Outlook m.m.) som molntjänst och licensieras per användare/konto och månad.
Tack vare molntjänsten finns applikationerna tillgängliga på alla tänkbara enhetstyper såsom datorer, mobiltelefoner och surfplattor vilket gör otroligt lätt att både öppna och redigera dokument vart man än är.

Office 365 finns i många olika paketeringar och vi hjälper er att utan kostnad ta fram rätt licens till rätt medarbetare såväl tekniskt som kostnadsoptimerat.

Läs mer om de olika paketen inom Office 365 här:

Office 365
pexels-cottonbro-4065890

Microsoft 365

Är faktiskt Office 365 med ett stort säkerhetsfokus inom flera områden såsom bl.a. säker e-post, Windows 10/11 Pro/Enterprise med stöd för enhetslåsning (Bitlocker) och flera andra avancerade funktioner för att både motverka identitets-, enhets-, och informationsstöld. Men de viktiga verktygen och fördelarna stannar inte där och vi går därför igenom dessa på en egen sida via länken nedan.

Tack vare det övergripande höga säkerhetsfokuset är vår starka rekommendation att alltid välja Microsoft 365 och sedan ta hjälp av oss för att hitta rätt licens till respektive medarbetare för att få rätt funktion till rätt kostnad. Oavsett om ni sedan vill utöka eller nedgradera så görs det väldigt enkelt och vi är med er hela vägen.

Läs mer om de olika paketen inom Microsoft 365 här:

Kontakta oss gärna!

Vill ni veta mer om Microsofts 365-lösningar och hur det kan gynna er verksamhet? Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.