AdobeStock_266160028
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Support och drift

IT-support & drift

Support är hjärtat i vår teknikavdelning och vår första kontakt mot användarna. Här möts du alltid av personlig support utan långa telefonköer. Våra kompetenta tekniker hjälper dig att lösa dina problem med allt inom IT och finns nära dig när du behöver extra kompetens eller om du behöver ett bollplank i komplexa IT-frågor.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Rätt hjälp med IT-support

Vi har våra egna certifierade, utbildade och erfarna tekniker som hjälper dig med alla ärenden inom IT-support. Vi hjälper ditt företag med drift och övervakning av er IT-miljö, oavsett om ni är molnfokuserade, har egen fysisk server eller kombinerar lösningarna. Vi brinner för att göra vardagen enklare för våra kunder genom att tillhandahålla förstklassig service, support och tekniska lösningar i framkant; från vardaglig drift med reaktiv eller förebyggande service, implementation och integrationer till vanlig användarsupport.

bg copy 2

Supportavtal

Genom att teckna ett supportavtal får du, och hela ditt företag, en partner att luta er mot. Du får även förmånligare priser, större tillgänglighet och prioriterad felavhjälpning än om du inte skulle teckna ett supportavtal.

Du kan enkelt minimera oväntade utgifter samtidigt som du kan känna dig trygg med att mycket av arbetet även sker proaktivt. För oss är rådgivning, uppföljning och genomgång av er IT-miljö ett viktigt steg i det löpande arbetet mot att våra kunder ska ha en så problemfri IT-vardag som möjligt.

IT-support
IT-support

Driftavtal

Ett driftavtal från Accesit ger dig flera fördelar. Istället för att ständigt släcka bränder hjälper vi dig innan problemen uppstår. Om något trots det skulle uppstå finns vi alltid redo att rycka in med vår egen certifierade och utbildade personal. Vi kan alltså vara både den snabba och reaktiva lösningen, men även den långsiktiga och strategiska lösningen på era problem.

Det blir allt vanligare med integrationer mellan produkter och tjänster för att få ut maximal nytta av systemen, vilket ofta kräver både en bredare och djupare kompetens. Vi brinner för att göra vardagen enklare för våra kunder genom att tillhandahålla förstklassig service och tekniska lösningar i framkant, därför jobbar vi alltid efter tydliga driftprotokoll som sedan redovisas tillbaka till kunden.

Låter det intressant?

Vi har lång erfarenhet som vi kombinerar med en djup och bred kompetens inom IT-branschen. Välkommen att kontakta oss för en rådgivning.