AdobeStock_311094292
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Internet för företag

Internet för företag

En pålitlig internetuppkoppling är en av de viktigaste delarna i företagets IT-infrastruktur. För de allra flesta organisationer sker mycket eller all kundhantering, ordermottagning, leveranser och intern kommunikation online. Vi sköter kontakten med internetleverantören, tar fram priser och villkor samt översätter krånglig information så att du ska kunna känna dig bekväm i ditt beslut.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Har du en stabil internetuppkoppling?

Den stora majoriteten av all kommunikationsutbyte sker allt oftare via e-post och trots vikten av en pålitlig och stabil internetuppkoppling är det vanligt förekommande att samma förbindelse används år ut år in utan att varken konkurrensutsättas eller att det ses över nya möjligheter. Här kan du läsa mer om hur vi på Accesit kan hjälpa er med er internetuppkoppling.

bg copy 2

Krav på bra uppkoppling

Vi har uppmärksammat att man i många organisationer inte förändrar sin internetuppkoppling då man inte vet vilken teknik eller leverantör man bör välja, samt om det finns några mervärden att förvänta sig. Vi på Accesit ser över företagets internetuppkoppling och skapar en möjlighet för er att uppnå bättre villkor och förutsättningar. Det spelar ingen roll hur liten eller stor din organisation är, vi ser till att dina önskemål och behov ställer krav på leverantörerna att specificera såväl lösning som kostnader och SLA (servicenivåavtal).

 

 

photo-1592890288564-76628a30a657
pexels-cottonbro-2773500

Beslut på rätt grunder

När vi ser över din internetuppkoppling gör vi både en övergripande och en detaljerad analys inom flera områden som du själv oftast inte tänker på. Vi analyserar arbetssätt, diskuterar framtidsplaner, lyssnar kring vilka programvaror du använder, och mycket mer. Därefter undersöker vi flera olika leverantörer vad gäller kostnader, leveranstider, avtalstider, SLA-tider samt andra villkor.

När vi fått svar från de tillfrågade leverantörerna om fiber för företag går vi igenom allt på ett pedagogiskt vis tillsammans med er så alla kan förstå det som presenteras. Därefter kan ni känna er bekväma med att fatta de besluten som passar ert företags behov bäst.

 

 

 

 

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om våra internettjänster och hur vi kan skapa en lösning efter era behov? Välkommen att kontakta oss.