AdobeStock_406308285
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Hård- & Mjukvara

Hård- & Mjukvara

Vi erbjuder datorer, licenser, programvaror, skärmar och andra tillbehör till riktigt bra priser och snabba leveranser. Om du väljer att köpa dina hård- och mjukvaror hos oss behöver du inte hålla koll på flera olika betalningar. Allt samlas på en och samma faktura från oss.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Produkter från ledande tillverkare

Accesit erbjuder hård- och mjukvara från ledande tillverkare. Genom löpande diskussion hjälper vi dig och ditt företag att hitta rätt produkter anpassat efter er verksamhets behov och budget. 

bg copy 2

Hårdvara

Vi erbjuder datorer och servrar främst från HP, Lenovo och Microsoft. Nätverksutrusning levereras från Cisco Meraki samt Ubiquiti. Övrig kringutrustning erbjuds från flera olika leverantörer som Logitech, Dell, Philips och en massa andra ledande tillverkare.

Boka en rådgivning

 

AdobeStock_393691161_Editorial_Use_Only
pexels-canva-studio-3153204

Mjukvara

Vi hjälper dig med licenser till framförallt Microsoft 365 och Adobe. Ibland kan det kännas som att man drunknar i information om vad som ingår i vilka licenser. Vi guidar dig rätt i det stora utbudet av produkter och tjänster och ser till att du och ditt företag får rätt licenser. Allt samlas på en och samma faktura från oss.

Om du vill läsa mer om Microsofts olika licenser kan du göra det här.

Läs mer

 

 

 

 

Vill du veta mer om hårdvara och mjukvara?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om licenser, datorer, servrar, skärmar och tillbehör vi erbjuder.