AdobeStock_232164969
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Fjärrskrivbord

Fjärrskrivbord & Azure Virtual Desktop

Vi på Accesit hjälper ditt företag på vägen mot det moderna sättet att arbeta smart i molnet. Du behöver inte fundera på egna servrar för programvaror eller annan hårdvara - vi tar hand om allt. Det enda du behöver göra när du ska arbeta är att logga in i en virtuell dator som är anpassad till dig och alla på ditt företag.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Passar fjärrskrivbord oss?

Våra fjärrskrivbordslösningar är helt skalbara efter antalet användare. Är er organisation i en expansiv fas ökar ni enkelt upp antalet användare och mailkonton. Uppstår ett behov av att skära ned i antalet användare minskar vi lösningen på motsvarande sätt så att ni endast betalar för det ni är i behov av just nu.

Vi håller alla system och programvaror uppdaterade och säkra. Lösningen driftas i våra moderna och säkra datacenter samtidigt som du kan jobba varifrån du vill med full tillgänglighet på alla dina enheter.

bg copy 2

Molnet som alla pratar om

Gemensamt för våra fjärrskrivbordslösningar är att vi numera enbart använder oss av Microsofts molnplattform "Microsoft Azure". Fördelarna med Microsoft Azure är inte bara att plattformen är framtidssäkrad genom ständigt uppdaterad hård- och mjukvaror, utan att den även möjliggör hög flexibilitet, tillhörande säkerhetstjänster i världsklass samt en otroligt starka integrationsmöjligheter (Microsofts tjänster så som Microsoft 365) som från andra leverantörer.

Tjänsten har funnit i många år och blev populär tack vare dess höga säkerhet samt möjlighet att arbeta med filer och applikationer vart man än är.

Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop bygger på Windows 10/11 vilket gör att användarna får samma grafiska upplevelse på den lokala datorn som när de är inloggade servern. Det skapar en helt annan användarupplevelse mot tidigare. Dels grafiskt men även vilka program som kan installeras.

En av de intressanta tjänsterna som AVD möjliggör är att man som organisation inte behöver investera i dyr hårdvara till de anställda utan de kan använda enklare och billigare datorer/surfplattor och istället använda serverns prestanda - oavsett om det avser det vanligt kontorsarbete eller tyngre applikationer såsom Indesign, CAD m.m.

 Kontakta oss så berättar vi mer

 

unsplash-WkpODpnop1A-unsplash