AdobeStock_240626486
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Driftavtal

Driftavtal

I takt med att allt fler produkter och lösningar blir nätverksanslutna så förändras såväl arbetssätt som vikten av tillgänglighet. Tidigare var det vanligt att den egna organisationen hade en eller flera interna medarbetare som tog hand om IT-miljön. När driftavtal för IT är ryggraden i organisationen får medarbetarna snabb och rätt hjälp på en gång. 

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

En väletablerad IT-leverantör

Ett vanligt första steg är att företaget kontaktar en IT-konsult för driftavtal inom IT, vilket oftast är en quickfix, men samtidigt också en logisk och reaktiv handling - ungefär som att ringa brandkåren när det börjar brinna istället för att se till att det inte börjar brinna i första taget.

Vi har våra egna certifierade, utbildade och erfarna tekniker som hjälper dig med alla typer av ärenden. Vi hjälper ditt företag med drift och övervakning av er IT-miljö, oavsett om ni har egen server på plats eller arbetar i molnet. Vi brinner för att göra vardagen enklare för våra kunder genom att tillhandahålla förstklassig service och tekniska lösningar i framkant; från vardaglig drift med reaktiv eller förebyggande service, implementation och integrationer till vanlig användarsupport.

 

bg copy 2

Ett driftavtal från Accesit ger dig många fördelar

Istället för att ständigt släcka bränder hjälper vi dig innan problemen uppstår. Om något trots allt skulle inträffa finns vi alltid redo att rycka in. Med vår långa erfarenhet av IT, samt vår egen certifierade och utbildade personal, kan du och din organisation känna sig helt trygg.

Vi kan vara både den snabba och reaktiva lösningen, men även den långsiktiga och strategiska lösningen på era problem. Det blir allt vanligare med integrationer mellan produkter och tjänster för att få ut maximal nytta av alla system, vilket kräver både en bredare och mer djupgående kompetens.

Kontakta oss så berättar vi mer

 

 

 

 

jason-goodman-ZJlfUi5rTDU-unsplash