AdobeStock_249646572

Azure

Azure är namnet på Microsofts molnplattform, vilket innebär en plattform som lagrar dina dokument och applikationer i "molnet" istället för lokalt på dina fysiska servrar. I dagsläget finns över 200 produkter att tillgå inom Azure, som även är branschledande inom molnlagring.

Fördelarna med en molnplattform är många. Azure erbjuder bland annat funktioner för att undvika dataförlust, säkerhetskopiering, automatisk inloggning och säkerhet.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Infrastruktur i världsklass

Med Azure får du en molninfrastruktur i världsklass som du kan lita på. I tjänsten ingår fysiska element som redundanta system för strömförsörjning, nätverk och kylning, samt programvaruelement så som säkra distributionsprocesser, störningsfria underhåll och felprediktion som baseras på maskininlärning.

bg copy 2

Global infrastruktur

Den globala infrastrukturen i Azure består av två viktiga komponenter – fysisk infrastruktur och anslutningsbara nätverkskomponenter. Den fysiska komponenten består av fler än 200 fysiska datacenter ordnade i regioner, och sammankopplade via ett av världens största länkade nätverk.

Möjligheten att ansluta till det globala Azure-nätverket gör att varje Azure-datacenter tillhandahåller hög tillgänglighet, låg latens, skalbarhet och de senaste framstegen inom molninfrastruktur – och allt som körs på Azure-plattformen.

Tillsammans ser dessa komponenter till att data hålls helt inom det betrodda Microsoft-nätverket och att IP-trafiken aldrig går via det offentliga Internet.

Kontakta oss så berättar vi mer

 

pexels-carlos-césar-2291071
ms

Miljövänligt

Att använda Microsoft Azure är upp till 98 procent mer effektivt gällande koldioxidutsläpp än att använda ett traditionellt datacenter. Allt fler företag världen över minskar sin energiförbrukning och övergår till ett mer koldioxidneutralt nät i Azure.

Läs mer på Microsofts hemsida

 

 

 

 

Kontakta oss gärna!

Vill ni lära er mer om Azure och hur Accesit kan hjälpa er i ert dagliga arbete? Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.