AdobeStock_415294157
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Arbetsplats som tjänst

Arbetsplats som tjänst

Vi erbjuder ett modernt sätt att arbeta för dig och ditt företag. Med arbetsplats som tjänst erbjuder vi helhetslösningar med datorer och mjukvaror från ledande leverantörer.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Bekymmersfria IT-lösningar

Vi sköter allt från leverans och installation till drift och support av hela er IT-miljö. Med en sådan helhetslösning kan ni som företag fokusera på er kärnverksamhet. Vi finns dessutom alltid tillgängliga som bollplank när ni behöver rådgivning om nya programvaror eller förändring av arbetssätt.

bg copy 2

Säkerheten kommer först

I en tid där IT-kriminaliteten blir mer sofistikerad, och information blir tillgängligt digitalt, är det viktigare än någonsin att skydda sig mot potentiella hot. Allt mer omfattande säkerhetsluckor förekommer tyvärr i flera programvaror.

I arbetsplats som tjänst ingår bland annat vårt säkerhetspaket och Microsoft 365 Business Premium. Detta innebär inte minst att ni alltid har ett managerat antivirusprogram på alla klienter. Vi aktiverar dessutom Multifaktorautentisering (MFA) samt scanning av länkar i dina e-postmeddelanden. Allt för att ni ska ha en så säker men ändå så lättanvänd miljö som möjligt.

Läs mer om vårt säkerhetspaket

 

pexels-linkedin-sales-navigator-1251862

Detta ingår i vår helhetslösning

Hårdvara och installation

Microsoft 365 Business premium

Säkerhetspaket

Backup av dator och M365

Klient för övervakning

Support

Kontakta oss gärna!

Välkommen att kontakta oss för rådgivning kring verksamhetsanpassade paket till fasta månadskostnader.