AdobeStock_398773715
Hem / Tjänster / IT-tjänster / Accesit 365

Accesit 365

Låter IT krångligt? Vi har tagit fram våra egna färdigförpackade paket för att hjälpa er bli en modern och flexibel arbetsplats.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Öka produktiviteten

Med Accesit 365 får ni en heltäckande funktionalitet för det vardagliga arbetet. Grunden i paketet är Microsoft 365 Business Premium som hjälper er öka produktiviteten genom effektiva tjänster som Teams, OneDrive, SharePoint, Office-applikationer, Outlook och mycket mer. För att säkra upp er miljö aktiverar vi säkerhetsfunktioner som ATP, DLP och MFA för en säker arbetsvardag.

bg copy 2

Effektiv felavhjälpning

Tjänsten inkluderar en supportagent som medger felavhjälpning per distans -oavsett om du sitter vid datorn eller inte. Genom supportagenten kan era användare fortsätta arbeta vid datorn samtidigt som tekniker utför förändringar i bakgrunden vilket gör att användaren störs minimalt vid felavhjälpning. 

Supportagenten samlar även in information om hård- och mjukvara på datorn och vi kan enkelt ta fram rapporter om vilka datorer det är dags att byta ut eller vilka datorer som har en viss mjukvara installerad.

Kontakta oss så berättar vi mer

 

pexels-photo-2773500
priscilla-du-preez-nNMBa7Y1Ymk-unsplash

Förbättrad säkerhet

Då allt mer omfattande säkerhetsluckor förekommer i programvaror och där IT-kriminaliteten blir mer sofistikerad är det ännu viktigare än någonsin att skydda sig mot potentiella hot. Med tjänsten Accesit365 hjälper och visualiserar vi för era användare att förstå vilka sidor som är säkra att besöka och vilka varningstecken man ska vara uppmärksam på. Vi visar också hur nedladdade filer kan skannas för att verifiera att hot inte förekommer med hjälp av vår managerade antivirus/Anti-malware.

Kontakta oss så berättar vi mer

 

 

 

 

Jämför våra paket

Kontakta oss gärna!

Vill ni veta mer om våra färdigpaketerade tjänster inom Officeprogram och säkerhet?
Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.