AdobeStock_505627361
Hem / Tjänster / IT-tjänster

IT-tjänster

En bra IT-miljö med tillhörande support är idag en förutsättning för att möta vardagens utmaningar. Genom att anlita en IT-leverantör kan du och dina kollegor fokusera på det ni är bäst på och slippa allt krångel.

Enkelt

Alla dina tjänster i ett avtal för enklare administration - en partner för allt

Färdiganpassade paket

Alla dina tjänster i ett avtal för enklare administration - en partner för allt gör ditt jobb enklare

En faktura för allt

Alla dina tjänster i ett avtal för enklare administration - en partner för allt gör ditt jobb enklare

Slipp krångel med en IT-leverantör

Många företag lägger flera timmar i veckan på IT trots att man egentligen inte vill. Det många inte tänker på är att man faktiskt tjänar pengar på att låta ett IT-proffs ta hand om IT-frågorna på företaget. Om du fick lägga mer tid på det ert företag tjänar pengar på, så borde det resultera i ökat resultat, eller hur?

Hos oss slipper du allt krångel. Vi erbjuder alla tjänster i ett avtal och faktura, du får en kontaktperson för alla dina tjänster och du behöver bara ringa ett supportnummer. Har ni koll på vilka tjänster ert företag behöver? Läs mer nedan om vilka IT-tjänster vi kan erbjuda dig, eller kontakta oss för en rådgivning.

I mer än 10 år har vi varit en leverantör- och supportorganisation av kontorstekniska lösningar till företag och organisationer runt om i hela Mälardalen. Med en kontinuerlig tillväxt, av såväl medarbetare som kunder, hjälper vi nu årligen över 700 företag att fokusera på sin verksamhet.  

Oavsett om vi agerar som befintlig,- eller som en potentiellt ny leverantör, så innebär en kontakt med oss tillgång till stark kompetens inom våra samtliga teknikområden, snabba och löpande kontaktvägar samt en ärlig, pålitlig och långsiktig dialog.

Utforska våra IT-tjänster

Vi erbjuder det mesta inom IT-lösningar. Välj kategori nedan och läs mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att växa.

Server

Microsoft

Klientlösningar

IT-support & drift

Nätverk

Säkerhet

Våra partners
hp-accesit
lenovo-accesit
cisco-meraki-accesit
dell-accesit2
microsoft-accesit
ip-only-accesit
adobe-accesit
bitdefender-accesit
acronis-accesit

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer om våra IT-tjänster och hur vi kan skapa en lösning efter era behov? Välkommen att kontakta oss.