AdobeStock_226337579
Hem / Tjänster / Fordon / Komradio

Komradio

En komradio kan vara ett behändigt verktyg inom de flesta branscher där du behöver kommunicera på ett smidigt sätt. Vi samarbetar med Motorola och Zodiac och har både fast komradio och mobil handradio. Vi hjälper er till rätt modell, installation och montering.

På den här sidan kan du läsa om hur en komradio kan vara behändig i din verksamhet.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!
bg copy 2

Komradio istället för mobiler

På dagens arbetsplatser dominerar mobiltelefonerna och det är lätt att tro att komradion har dött ut. Sanningen är dock att dagens moderna radiokommunikationssystem erbjuder många funktioner och fördelar när den jämförs med exempelvis mobiltelefoner.

AdobeStock_464101203

Fördelar med komradio

Dagens mobiltelefoner kopplar ofta upp samtalen väldigt snabbt, men en komradio gör det ännu snabbare. En normal uppkoppling tar högst en halv sekund och meddelandet kommer snabbt fram. Beroende på hur kommunikationen har styrts upp kan ditt meddelande nå tusentals mottagare på bara en halv sekund. Vill du inte avlyssnas av tusentals mottagare kan man ställa in grupper för avlyssning vilket innebär att all berörd personal nås av meddelandet samtidigt. Komradio kan även agera livlina när andra kommunikationsvägar strular.
 
En komradio har oftare längre livslängd än den genomsnittliga mobiltelefonen, vilket innebär att verksamheten inte lika ofta behöver byta ut enheterna. Dagens modeller går även att koppla samman med andra tillbehör för att anpassas till verksamheten; få notiser om larm och sensorer, skapa team för olika områden eller koppla upp enheten till hörselkåpor.
 
 

Vi hjälper dig

Att välja, installera och kalibrera en komradio kan låta krångligt. Vi agerar gärna rådgivare i ert val och såklart installerar vi dem även åt er. Kontakta oss för att boka in ett möte så berättar vi mer.

 
 
 
Young engineer talking radio communication (walkie talkie) and w

Våra samarbetspartners

zodiac-logo-15218180341

 

 

Motorola-logo-C3DDCBA822-seeklogo.com