AdobeStock_128633063
Hem / Tjänster / Fordon / Alkolås & Alkotest

Alkolås & alkotest

Våra leverantörer Dräger och Dignita levererar båda högkvalitativa, säkra och användarvänliga alkotest och alkolås till fordon för kommersiellt och villkorat bruk. Vi agerar gärna rådgivare i vilken leverantör och modell som passar er och era behov bäst.

1
2
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Alkotest eller alkolås?

Vi monterar, installerar och kalibrerar både alkolås och alkotest till ditt fordon. Alkolåset är kopplat till bilens startmotor och kräver ett utandningsprov innan du kan starta bilen. Alkotestet är ett portabelt instrument som tar minimal plats i en ficka eller väska. Nedan kan du läsa mer om de olika leverantörerna och modellerna.

bg copy 2

Dräger Interlock & Dräger Alcotest

Dräger Interlock 7000 är ett alkolås som från ritbordet är konstruerat med användaren i fokus. Hög kvalitet och en massa smarta och unika funktioner garanterar både nöjda förare och att transporterna kommer fram. Interlock 7000 är förberedd för de kommande lagkraven för fordon år 2022. Behöver du ett alkolås kopplat till villkor på körkortet är Dräger 7000 framtaget med användaren i fokus.

Med Dräger 4000 kan du diskret göra mätningar när som helst, var som helst och får alltid trygga säkra besked. Den är precis lika säker som alla de övriga alkotestarna Dräger tillverkar och som används av svenska polisen sedan 2005; men smidigare i formatet och enklare att använda. En professionell alkomätare  konsument-format helt enkelt.

 

Kontakta oss så berättar vi mer

 

photo-1577977799980-cd7053d89661
dignita-2

Dignita AL-100K & Am-7000

AL-100K är ett alkolås för professionellt bruk och är enkelt att installera och att använda. Alkolåset är testat och godkänt av MHF Test Lab enligt den senaste EU- & CENELEC-standarden. AL-100K har inbyggd skydd mot manipulering. 

Am-7000 är ett tillförlitlig och driftsäkert alkotest med inbyggd kalibreringstimer. Alkotestet är användarvänligt och ger ett snabbt och säkert resultat. Den är även certifierad enligt Europastandard EN-16280:2012 med minne för sista 10 mätningarna.

 

Kontakta oss så berättar vi mer

 

 

 

 

cert_medalj_sv