Telefoni för företag

Behovet att prata med varandra är är stort varje dag i de flesta företag. Man använder telefoni för företag som aldrig förr. Vi använder internet, sköter vår mail och använder olika appar för att sköta våra arbetsuppgifter och för att kommunicera med vår omvärld. Det innebär också att telefoni och IT mer och mer smälter ihop.

Vi har lång erfarenhet och kompetens inom telefoni för företag. Vår kunskap gör att vi kan välja ut de partners och leverantörer vi vet är bra att samarbeta med. Allt för att du som kund till Accesit ska få en telefonilösning som du kan lita på. Om ditt företag består av fler personer än dig själv, då kan det vara aktuellt att låta en telefonväxel vara navet i företagets telefoni.

 

TILLBEHÖR TILL DIN TELEFONI

Vi har ett stort sortiment av tillbehör till din telefoni som förenklar det dagliga arbetet. Vi säljer produkter från de vanligaste leverantörerna, som Apple, Samsung och Sony. Med rätt trådlösa headset kan du effektivisera ditt arbete genom att hela tiden ha händerna fria, men också fritt kunna röra dig på kontoret.

  • Vi hjälper till med rätt lösningar för telefoni för företag

  • Vi kan sätta upp både fasta växlar och mobila växlar

  • Vår långa erfarenhet hjälper dig till rätt leverantör

  • Smarta mobilappar gör att växeln blir enkel att använda

Vill du bli kontaktad?

Vi på Accesit är din personliga IT-partner som kan hjälpa dig med allt från telefoni, företagsväxlar och serverlösningar till IT-drift, mail och dokumenthantering.
Vi gör det enkelt för dig att driva företag genom att hålla koll på din IT.

 

Vill du veta mer om telefoni?