AdobeStock_171258919
Hem / Om oss

Vilka är Accesit?

I mer än 10 år har vi varit en leverantör- och supportorganisation av kontorstekniska lösningar till företag och organisationer runt om i hela Mälardalen. Med en kontinuerlig tillväxt, av såväl medarbetare som kunder, hjälper vi nu årligen över 700 företag att fokusera på sin verksamhet. 

En bra arbetsgivare har förutsättningarna för att vara en bra leverantör

Att vara en bra och attraktiv arbetsgivare är något vi ser på med ett otroligt stort ansvar. För att attrahera och behålla dedikerade medarbetare krävs ett löpande arbete med att vara lyhörd, öppensinnad och redo att ständigt utvecklas som organisation vilket givetvis även innefattar alla tjänster vi arbetar med.

Att arbeta på Accesit innebär att arbeta i ett roligt och tight team samtidigt som man ges ett stort eget ansvar. Belöningen, utöver att den gemensamma arbetsplatsen blir ännu roligare, är att våra anställda bl.a. ges ett riktigt bra ekonomiskt grundpaket samt har möjlighet att kompetensutveckla sig genom olika utbildningar och även påverka vad man arbetar med för tjänster och arbetsuppgifter. Att vår personal ska kunna växa som individer, bli mer kompetenta och uppnå ett "bättre jag", det ser vi som en självklarhet!

 

Att vara en leverantör som återkommande får ett förnyat förtroende hos sina kunder kan vara en av de absolut svåraste utmaningarna som finns på dagens rådande leverantörs-, och arbetsmarknad. Speciellt när både nya företag och tjänster dyker upp likt höstsvampar ur marken.

Vårt motto, som även återspeglas i vårt kundarbete, är att:
"Utvecklas för att inte avvecklas."

Oavsett om vi agerar som befintlig,- eller som en potentiellt ny leverantör, så innebär en kontakt med oss tillgång till stark kompetens inom våra samtliga teknikområden, snabba och löpande kontaktvägar samt en ärlig, pålitlig och långsiktig dialog.

bg copy 2

Vår historia

2010

Accesit grundas

Företagets grundas 2010 med visionen av att leverera "kommunikation för bättre affärer" (vilket också blev vår dåvarande slogan). Fokus ligger initialt på att leverera telefonilösningar med en personlig support.

accesit_square_black_online

2014

IT-tjänster och skrivare

I takt med att allt fler kunder efterfrågar samma personliga och engagerade hjälp inom IT-, och skrivartjänster som de får inom telefoni, adderas dessa två områden till vår tjänsteportfölj. På mycket kort tid blir detta en otrolig succé!

2015

Förstärkt fokus på IT

Efter flertalet lyckade IT-projekt och en stark kundtillväxt på kort tid (vilket även återspeglas i vår ekonomiska tillväxt) väljer vi att ta nästa steg med IT-satsningen. Vi bygger därför upp en egen hostingmiljö för att uppnå bättre kontroll, inte vara lika beroende av underleverantörer och för att kunna erbjuda IT-tjänster till förmånligare priser.

superforetag

2016

Superföretag!

Som endast 1 av 580 företag (av Sveriges alla företag), tilldelades vi under 2016 utmärkelsen "Superföretag" av "Veckans Affärer". Att vara ett Superföretag innebär att organisationens tillväxt överstiger andra jämförbara företag på ett flertal olika mätbara punkter.

2019

Fordonstjänster

Under våren 2019 får vår tidigare satsning inom fordonstjänster extra luft under vingarna när Dialect Enköping förvärvas. Med en mångårig och erfaren personal, samtidigt som vi blir ackrediterade av Swedac, blir vi det naturliga valet för såväl det lilla taxiföretaget som för flera olika kommuner med sina omfattande fordonsbehov.

2020

Accesit 2.0cropped-darkfavicon.png

Med en vision om att förädla verksamheten blir Daniel P ensam ägare till Accesit. Förändringen innebär en uppdaterad ledning som alla verkar för en modernare och varmare framtidsvision bestående av ett förstärkt kund-, och medarbetarfokus.

2022

Nytt kontor

Under sommaren slog vi ihop våra kontor i Bålsta och Enköping och flyttade in i nya och fräscha lokaler på Garnisonsvägen 2 i Enköping.

Möt teamet på Accesit

jimmy
Jimmy Gehrke

VD

Fokuserar på att förädla Accesit samtidigt och arbetar som senior IT-rådgivare. Stort intresse för teknik, sport och kanske oväntat nog även schack.

jimmy.gehrke@accesit.se
08-122 011 75

MicrosoftTeams-image (1)
Daniel Pettersson

Senior affärsutvecklare & partner

Fokuserar på att vägleda kunder med mer komplexa och/eller höga telefonikrav. Trebarns pappa med fingrar i alla möjliga syltburkar!

daniel.pettersson@accesit.se
0171-667 803

henrik
Henrik Hedengren

Senior affärsutvecklare & partner

En av våra absolut tidigaste medarbetare. Troligen den som både är bäst på, och som brinner mest för padel på Accesit

henrik.hedengren@accesit.se
0171-667 806

johan
Johan Tärngren

Försäljningschef & partner

Senior affärsutvecklare som besitter hög kompetens inom alla våra teknikområden. Spenderar stor del av sin fritid som instruktör på Friskis & Svettis.

johan.tarngren@accesit.se
0171-667 802

jonna
Jonna Widberg

Ekonomiansvarig

Bollar företagets ekonomiuppgifter som hon vore medlem av Cirque de Soleil. Fritiden spenderas som bl.a. gymnastiktränare

jonna.widberg@accesit.se
0171-667 804

ester
Ester Weismann

Marknad- & rekryteringsansvarig

Ansvarar för företagets marknadsfrågor och rekryteringsprocesser. En pälsallergisk crazy-cat-lady som uppskattar bubbliga viner från Frankrike. 

ester.weismann@accesit.se
0171-667 816

thomas
Thomas Eker

Projektledare & IT-koordinator

Spindeln i nätet och besitter ett otroligt starkt motorintresse. Anser att bilar ska ha minst 8 cylindrar, annars ska de klassas som transportmedel!

thomas.eker@accesit.se
0171-667 808

jens
Jens Appeltofft

Teamleader teknikavdelningen

Ansvarar för vår teknikpersonal samt hjälper såväl våra kunder med installation, underhåll och support inom både telefoni & IT. Uppskattar såväl fotboll som en heldag på golfbanan. Lägst handikapp på Accesit?

jens.appeltofft@accesit.se
0171-667 805

niklas
Niklas Tärngren

Senior affärsutvecklare

Vår hjälpande hand som brinner för engelsk fotboll och mer specifikt Manchester United.

niklas.tarngren@accesit.se
0171-667 810

orje
Örje Forslin

Senior affärsutvecklare

Affärsutvecklare på Accesit sedan 2013 och har där troligen flest år i branschen. Företagets absoluta livsnjutare med stor passion för sol, medelhavet och röda viner.

orje.forslin@accesit.se
018-750 50 10

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
Erica Fordell

Affärsutvecklare

Vinnarskalle med vassa armbågar och ett starkt padelintresse. Startade sin karriär inom telefonibranschen redan direkt efter gymnasiet och har idag stenkoll på marknadens olika operatörer.

erica.fordell@accesit.se
0171-667 813

victor
Victor Edström

Affärsutvecklare

Varit på Accesit sedan 2017 och hjälper våra kunder med affärsrådgivning inom både IT och telefoni. Gymråtta som även gillar fotboll och golf!

victor.edstrom@accesit.se

lovisa
Lovisa Wigh

First line support

Ansvarar för första kontakten mot kunden både fysiskt och digitalt vid supportfrågor. Har på senare tid lagt handbollen åt sidan för att istället satsa på en padelkarriär tillsammans med kollegan Erica.

lovisa.wigh@accesit.se

john-b
John Berglind

Tekniker

Hjälper våra kunder med installation, underhåll och support inom både telefoni & IT sedan 2019. Fotbollstränare till vardags och även bäst på företaget på FIFA20.

john.berglind@accesit.se

alexander
Alexander Bernselius

Tekniker

Anställd sedan 2019 med primärfokus inom nätverks-, och serverlösningar. Varierar fritiden med blöjbyte, golf och gaming. Är heller inte rädd för att lufta såväl skruvdragaren som hammaren om och när det bjuds upp till dans.

alexander.bernselius@accesit.se

sven
Sven-Roland Simon

Tekniker

Varit på Accesit sedan 2021 och kan stoltsera med imponerande 30 års IT-branscherfarenhet. Har trots detta ändå lyckats förstöra en iPhone när han fick för sig att han skulle testa att byta batteri på den.

sven-roland.simon@accesit.se

bertil
Bertil Haga

Tekniker

Vårt senaste tillskott till vår teknikavdelning med lång erfarenhet inom branschen. Det sägs att han på fritiden extraknäcker som dräng på en gård i Västerås.

bertil.haga@accesit.se

john-h
John Hermansen

Fordonsguru

Besitter ca 20 års erfarenhet inom fordonsområdet och är en riktig stjärna i dubbel bemärkelse. Dels inom fordonslösningar och dels när han gör röst hörd i rockbandet Mother Misery.

john.hermansen@accesit.se
0171-667 811

oscar
Oscar Hjält

Möteskoordinator

Accesits egna göteborgare! Oscar säkerställer att intresserade kunder kommer i kontakt med våra affärsutvecklare. Varje ledig helg buggar han loss på dansbanor runt om i Sverige.

oscar.hjalt@accesit.se
08-122 0011 78

Vill du också bli en i gänget?

Vi letar alltid efter nya kollegor som vill hjälpa oss till att bli Sveriges bästa leverantör och arbetsplats!

Till vår karriärsida

Även om man inte är störst, är det viktigt att vara snäll!

Vi är helt medvetna om att vi inte är en av de största företagen i branschen och vi kanske sticker ut hakan med att säga att vi heller inte drivs av just den ambitionen. Planen är att istället växa genom att vara det personliga företaget med kunder som får en utvecklande, ärlig och lyhörd upplevelse -oavsett vem de är i kontakt med hos oss.

Att skapa en positiv samhällsbild där barn & ungdomar ges möjligheten att utvecklas har alltid varit viktigt för oss. Att ges möjligheten att utöva olika aktiviteter på egen hand eller med vänner genom föreningar och verksamheter är ett otroligt viktigt inslag för att kunna växa som person.
Samtidigt finns det även en annan sida av samhället som har svårare att vara med i olika föreningar och verksamheter, men som också måste ges möjligheten till en bättre framtid. Det gäller barn (och även vuxna) som lider av såväl fysisk som psykisk ohälsa.

 

Till skillnad mot verksamhetslivet som i regel bedrivs med otroligt få och små intäkter samtidigt som man har väldigt stora utgifter i form av t.ex. materialinköp, hyror m.m., så är de organisationer som fokuserar på att bekämpa fysisk och psykisk ohälsa beroende av donationer för att upprätthålla sitt vitala arbete.

Av dessa anledningar är sponsring och donationer i dess olika former ett otroligt viktigt inslag för oss. Därför hjälper vi årligen flertalet olika organisationer (BRIS, Barncancerfonden m.fl) samt olika idrottsklubbar och övriga föreningar m.m. med medel för att fortsätta bedriva verksamheterna. Att vara en stöttepelare i samhället är ett viktigt arbete som givetvis kommer fortgå.

För även om man inte är störst, är det viktigt att vara snäll!

Har du en fråga som är obesvarad?

Oavsett om du har en fråga att ställa, önskar en offert på våra tjänster eller efterfrågar mer information, så svarar vi alltid på kortast tänkbara tid. För det anser vi själva att en bra leverantör ska göra!