kontor2
Hem / Om oss

Om oss

I mer än 10 år har vi varit en leverantör- och supportorganisation av kontorstekniska lösningar till företag och organisationer runt om i hela Mälardalen. Med en kontinuerlig tillväxt, av såväl medarbetare som kunder, hjälper vi nu årligen över 700 företag att fokusera på sin verksamhet. 

En bra arbetsgivare har förutsättningarna för att vara en bra leverantör

Att vara en bra och attraktiv arbetsgivare är något vi ser på med ett otroligt stort ansvar. För att attrahera och behålla dedikerade medarbetare krävs ett löpande arbete med att vara lyhörd, öppensinnad och redo att ständigt utvecklas som organisation vilket givetvis även innefattar alla tjänster vi arbetar med.

Att arbeta på Accesit innebär att arbeta i ett roligt och tight team samtidigt som man ges ett stort eget ansvar. Belöningen, utöver att den gemensamma arbetsplatsen blir ännu roligare, är att våra anställda bl.a. ges ett riktigt bra ekonomiskt grundpaket samt har möjlighet att kompetensutveckla sig genom olika utbildningar och även påverka vad man arbetar med för tjänster och arbetsuppgifter. Att vår personal ska kunna växa som individer, bli mer kompetenta och uppnå ett "bättre jag", det ser vi som en självklarhet!

 

Att vara en leverantör som återkommande får ett förnyat förtroende hos sina kunder kan vara en av de absolut svåraste utmaningarna som finns på dagens rådande leverantörs-, och arbetsmarknad. Speciellt när både nya företag och tjänster dyker upp likt höstsvampar ur marken.

Vårt motto, som även återspeglas i vårt kundarbete, är att:
"Utvecklas för att inte avvecklas."

Oavsett om vi agerar som befintlig,- eller som en potentiellt ny leverantör, så innebär en kontakt med oss tillgång till stark kompetens inom våra samtliga teknikområden, snabba och löpande kontaktvägar samt en ärlig, pålitlig och långsiktig dialog.

bg copy 2

Vår historia

2010

Accesit grundas

Företagets grundas 2010 med visionen av att leverera "kommunikation för bättre affärer" (vilket också blev vår dåvarande slogan). Fokus ligger initialt på att leverera telefonilösningar med en personlig support.

accesit_square_black_online

2014

IT-tjänster och skrivare

I takt med att allt fler kunder efterfrågar samma personliga och engagerade hjälp inom IT-, och skrivartjänster som de får inom telefoni, adderas dessa två områden till vår tjänsteportfölj. På mycket kort tid blir detta en otrolig succé!

2015

Förstärkt fokus på IT

Efter flertalet lyckade IT-projekt och en stark kundtillväxt på kort tid (vilket även återspeglas i vår ekonomiska tillväxt) väljer vi att ta nästa steg med IT-satsningen. Vi bygger därför upp en egen hostingmiljö för att uppnå bättre kontroll, inte vara lika beroende av underleverantörer och för att kunna erbjuda IT-tjänster till förmånligare priser.

superforetag

2016

Superföretag!

Som endast 1 av 580 företag (av Sveriges alla företag), tilldelades vi under 2016 utmärkelsen "Superföretag" av "Veckans Affärer". Att vara ett Superföretag innebär att organisationens tillväxt överstiger andra jämförbara företag på ett flertal olika mätbara punkter.

2019

Fordonstjänster

Under våren 2019 får vår tidigare satsning inom fordonstjänster extra luft under vingarna när Dialect Enköping förvärvas. Med en mångårig och erfaren personal, samtidigt som vi blir ackrediterade av Swedac, blir vi det naturliga valet för såväl det lilla taxiföretaget som för flera olika kommuner med sina omfattande fordonsbehov.

2020

Accesit 2.0cropped-darkfavicon.png

Med en vision om att förädla verksamheten blir Daniel P ensam ägare till Accesit. Förändringen innebär en uppdaterad ledning som alla verkar för en modernare och varmare framtidsvision bestående av ett förstärkt kund-, och medarbetarfokus.

2022

Nytt kontor

Under sommaren slog vi ihop våra kontor i Bålsta och Enköping och flyttade in i nya och fräscha lokaler på Garnisonsvägen 2 i Enköping.

Möt teamet på Accesit

jimmy
Jimmy Gehrke

CEO

Fokuserar på att förädla Accesit samtidigt och arbetar som senior IT-rådgivare. Stort intresse för teknik, sport och kanske oväntat nog även schack.

jimmy.gehrke@accesit.se
010-491 50 01

MicrosoftTeams-image (1)
Daniel Pettersson

Key Account Manager & Partner

Fokuserar på att vägleda kunder med mer komplexa och/eller höga telefonikrav. Trebarns pappa med fingrar i alla möjliga syltburkar!

daniel.pettersson@accesit.se
010-491 50 03

henrik
Henrik Hedengren

Key Account Manager & Partner

En av våra absolut tidigaste medarbetare. Troligen den som både är bäst på, och som brinner mest för padel på Accesit

henrik.hedengren@accesit.se
010-491 50 15

johan
Johan Tärngren

Head of Sales & Partner

Senior affärsutvecklare som besitter hög kompetens inom alla våra teknikområden. Spenderar stor del av sin fritid som instruktör på Friskis & Svettis.

johan.tarngren@accesit.se
010-491 50 02

jonna
Jonna Widberg

Finance

Bollar företagets ekonomiuppgifter som hon vore medlem av Cirque de Soleil. Fritiden spenderas som bl.a. gymnastiktränare

jonna.widberg@accesit.se
010-491 50 04

ester
Ester Weismann

Marketing & HR

Ansvarar för företagets marknadsfrågor och rekryteringsprocesser. En pälsallergisk crazy-cat-lady som uppskattar bubbliga viner från Frankrike. 

ester.weismann@accesit.se
010-491 50 09

Karolina
Karolina Lindberg

Backoffice

Agerar administrativt stöd till försäljningsavdelningen samt säkerställer att kontoret ser tip-top ut. På fritiden hittar du henne antingen i ishallen eller utomhus i friluftskläder.

karolina.lindberg@accesit.se
010-491 50 08

thomas
Thomas Eker

Senior Account Manager

Spindeln i nätet och besitter ett otroligt starkt motorintresse. Anser att bilar ska ha minst 8 cylindrar, annars ska de klassas som transportmedel!

thomas.eker@accesit.se
010-491 50 10

niklas
Niklas Tärngren

Senior Account Manager

Vår hjälpande hand som brinner för engelsk fotboll och mer specifikt Manchester United.

niklas.tarngren@accesit.se
010-491 50 16

orje
Örje Forslin

Senior Account Manager

Affärsutvecklare på Accesit sedan 2013 och har där troligen flest år i branschen. Företagets absoluta livsnjutare med stor passion för sol, medelhavet och röda viner.

orje.forslin@accesit.se
010-491 50 50

jens
Jens Appeltofft

Account Manager

Hjälper våra kunder att hitta smarta och behovsanpassade IT-lösningar. Uppskattar såväl fotboll som en heldag på golfbanan. Lägst handikapp på Accesit?

jens.appeltofft@accesit.se
010-491 50 11

Michael-800×800
Michael Wedin

Account Manager

Konstnären från Dalarna som skolat om sig till säljare och har numera gedigen erfarenhet inom IT-branschen. 

michael.wedin@accesit.se
010-491 50 12

victor
Victor Edström

Account Manager

Varit på Accesit sedan 2017 och hjälper våra kunder med affärsrådgivning inom både IT och telefoni. Gymråtta som även gillar fotboll och golf!

victor.edstrom@accesit.se
010-491 50 17

michael-480×480
Michael Gornic

Account Manager

Ny på Accesit men gammal i gamet! Som tidigare fotbollsmålvakt är han van med många bollar i luften; oavsett om det är fotbollar eller telefonilösningar.

michael.gornic@accesit.se
010-491 50 18

lovisa
Lovisa Wigh

Technician

Stjärnan som tog steget från receptionen rakt in på teknikavdelningen! Idag hjälper Lovisa våra kunder med allt från supportärenden till hela leveranser av växellösningar.

lovisa.wigh@accesit.se

john-b
John Berglind

Technician

Hjälper våra kunder med installation, underhåll och support inom både telefoni & IT sedan 2019. Fotbollstränare till vardags och även bäst på företaget på FIFA20.

john.berglind@accesit.se

alexander
Alexander Bernselius

Technician

Anställd sedan 2019 med primärfokus inom nätverks-, och serverlösningar. Varierar fritiden med blöjbyte, golf och gaming. Är heller inte rädd för att lufta såväl skruvdragaren som hammaren om och när det bjuds upp till dans.

alexander.bernselius@accesit.se

sven
Sven-Roland Simon

Technician

Varit på Accesit sedan 2021 och kan stoltsera med imponerande 30 års IT-branscherfarenhet. Har trots detta ändå lyckats förstöra en iPhone när han fick för sig att han skulle testa att byta batteri på den.

sven-roland.simon@accesit.se

bertil
Bertil Haga

Technician

Med många år i branschen hjälper Bertil våra kunder med deras IT-miljö. När han inte är ute och far med husbilen sägs det att han extraknäcker som dräng på en gård i Västerås.

bertil.haga@accesit.se

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
Anton Jansson

Technician

Innan det var tillbaka till skolbänken har Anton hunnit med att arbeta flera år inom IT-branschen. Idag är han nyexaminerad från sin utbildning inom server- och virtualisering!

anton.jansson@accesit.se

robin
Robin Granberg

Technician

Vårt nyaste tillskott på teknikavdelningen. Om du frågar Robin är offline = Off-pist time. En vanlig skidbacke räcker inte för honom.

robin.granberg@accesit.se

Vill du också bli en i gänget?

Vi letar alltid efter nya kollegor som vill hjälpa oss till att bli Sveriges bästa leverantör och arbetsplats!

Till vår karriärsida