Hem / Nyheter / Henrik Hedengren och Johan Tärngren går in som delägare i Accesit Norden AB
HCJH

Förra veckan stod det klart att Accesits medarbetare Johan Tärngren och Henrik Hedengren går in som delägare, tillsammans med nuvarande ägare Daniel Pettersson, i Accesit Norden AB. Tillsammans har Johan och Henrik jobbat nästan 13 år inom företaget.

För 3 år sedan köpte Daniel Pettersson ut sin dåvarande kompanjon och stod som ensam ägare av bolaget. Accesit Norden AB har sen dess bytt skepnad och adress, tagit en ny spännande riktning och tagit sig igenom en pandemi.

– Att vi tog oss igenom pandemin på det sätt vi gjorde, och hur vi krigat sista åren med två kontor, uppdelningen mellan sälj och teknik, ja, det är beundransvärt, säger Daniel. Jag är riktigt taggad för kommande år som jag tror kommer bli spännande och utvecklande för oss alla. Vi har fortfarande en del pusselbitar kvar för att bli det Accesit jag drömt om men känner att vi är på god väg, fortsätter han.

Planen var att bli fler

Tankarna om att bjuda in fler delägare i bolaget har funnits där sen första början berättar Daniel. Men han säger också att han ville börja med att stå på egna ben för att främst bevisa för sig själv att han klarar det, säger han. Att valet föll på Johan Tärngren och Henrik Hedengren när det var dags att öppna upp för nya delägarskap har bland annat att göra med deras många år inom företaget.

– Jag tror det är rätt beslut för Accesit i det långa loppet, och för att båda två är viktiga nyckelpersoner som båda är en stor del av Accesits DNA, säger han.

Johan arbetar som försäljningschef, och Henrik som affärsutvecklare, på Accesit vilket innebär att de dagligen hanterar många av bolagets kunder. Planen är att de även i fortsättningen kommer att hjälpa både nya och existerande kunder, men även fokusera på hur verksamheten ska ta sig framåt. När Johan och Henrik blev tillfrågade var svaret ganska självklart.

– Att efter att ha jobbat 10 år på företaget var det självklart väldigt roligt att möjligheten dök upp. Dels för min personliga utveckling, men även för att det visar att hårt arbete och engagemang lönar sig, säger Henrik.

Även Johan, som ibland saknar att vara egenföretagare, var svaret självklart.

– När möjligheten dök upp så var det ingen tvekan, berättar Johan. Jag brinner för det jag gör och att vara delägare gör jobbet ännu roligare, fortsätter han.

ester

Ester Weismann
Marknad och rekrytering

ester.weismann@accesit.se

Relaterade nyheter