Hem / Nyheter / Accesit växer och välkomnar Lovisa Wigh till teamet
photo-1431444393712-19267bd26144

Accesit Norden AB växer och behovet av nya medarbetare i samma takt. Under början av maj välkomnades en ny kollega: Säg hej till Lovisa Wigh, First Impression Manager.

Lovisa började sin anställning i maj 2022 och blev snabbt en del av teamet. Som First Impression Manager ansvarar hon för det första bemötandet av både nya och existerande kunder via mail, telefon och vid besök. Hon hjälper även till med enklare teknisk support så som återställning av lösenord och ändra öppettider i telefonväxlar. Hon kom in som en frisk fläkt på kontoret och har verkligen hjälpt till att avlasta IT-teknikerna. 

– Sedan Lovisa började och tagit över de administrativa uppgifterna har teknikerna fått mer tid till det tekniska arbetet, säger Jens Appeltofft, Teamleader på teknikavdelningen. Hon kom in med en positiv inställning och har lärt sig fort, fortsätter han.

Lovisa kommer närmast från dagligvaruhandeln där hon arbetat både under och efter sin gymnasietid, men kom snabbt in i den nya branschen.

– Det var en väldigt stor omställning att gå från dagligvaruhandeln till IT-branschen. Det är klart att jag var lite nervös, berättar Lovisa. Nu känns det jättebra och det är en superrolig bransch. Jag ser verkligen fram emot att utveckla mina tekniska kunskaper genom tätt samarbete med vår support, fortsätter hon. 

lovisa
lovisa
Lovisa Wigh

First Impression Manager

Relaterade nyheter