Hem / Nyheter / Accesit välkomnar tre nya kollegor under hösten
reception

Under hösten har Accesit inte välkomnat en, inte två, utan tre nya kollegor till kontoret. Organisationen förstärks nu med två nya tekniker samt en backoffice-roll för att kunna erbjuda ännu bättre service till kunderna. 

När många företag trappar ner, trappar Accesit istället upp och har under hösten rekryterat tre nya kollegor. Karolina kommer att arbeta med administrativa uppgifter och vara till stor hjälp med att avlasta försäljningsavdelningen. Hon kommer närmast från eventbranschen där hon arbetat som innesäljare samt eventkoordinator.

— Det är alltid kul med nya utmaningar och bredda sin comfort-zone, säger Karolina under hennes första vecka på kontoret. Jag fick en väldigt genuin känsla av Accesit där jag mötts av ett härligt gäng med stora hjärtan, fortsätter hon.

Nu kommer mycket av hennes tid att gå till att hantera kunddata, operatörsfrågor och följa upp efter installationer. Hon kommer också att vara det första ansiktet man som kund möts av då hon även bemannar receptionen

 

nyanställda

De nya medarbetarna Karolina, Anton och Robin

 

Men Accesit har växt på flera avdelningar. Går du förbi Karolina i receptionen, och fortsätter in till teknikavdelningen, hittar du även två nya tekniker.

De senaste tre och ett halvt åren har Accesit genomgått en större förändring, inte bara utifrån sett i form av ny logotyp och nytt kontor, utan vi har även arbetat mycket inifrån, säger Jimmy Gehrke, VD på Accesit. Genom att anställa fler till teknikavdelningen hoppas vi på att både kunna ge våra uppskattade medarbetare en ännu mer utvecklande vardag och våra kunder ännu snabbare support, fortsätter han.

Anton, en av de nya teknikerna, avslutade sina studier inom server- och virtualiseringsteknik för ett tag sedan, och har jobbat som on-site tekniker efter det. Robin kommer närmast från fordonsbranschen men alltid haft ett brinnande intresse för IT och teknik. Nu sitter de tillsammans med resten av teknikavdelningen och felsöker, problemlöser och hjälper våra kunder.

Accesit har under 2023 växt med hela fyra medarbetare; två på teknik, en på försäljning samt en adminroll, och fler är på väg in under våren.

Vår tillväxtresa grundas på en kombination av otroligt kompetenta medarbetare ihop med långvariga och nöjda kunder, berättar Jimmy. Tillväxten är en planerad och en långsiktig investering som känns otroligt spännande att få genomföra. Målet är att ge mer utrymme till medarbetarnas kompetensutveckling som återspeglas positivt såväl hos medarbetarna som hos våra kunder, avslutar han.

 

ester

Ester Weismann
Marketing & HR

ester.weismann@accesit.se 

Relaterade nyheter