Hem / Nyheter / Accesit Holding AB förvärvar samtliga aktier i Global Communication Management
AdobeStock_332827288

Accesit Norden AB:s ägare, Accesit Holding AB, har förvärvat samtliga aktier i Global Communication Management (GCM) AB. Verksamheten i GCM kommer fortsättningsvis drivas i samarbete med Accesit och därigenom utveckla kunderna med moderna och uppdaterade lösningar.

Bolaget bildades 2003 av Richard Ahnell och Niklas Berg som en telefonileverantör med egenutvecklad växelplattform och var en av de första leverantörerna i Sverige som erbjöd molnbaserade växellösningar. Plattformen har drivits av dem själva med hjälp av återförsäljare, varav Accesit Norden AB varit en av dessa.

— Det är med varm och trygg hand vi idag lämnar över GCM efter 20 års verksamhet, säger Richard Ahnell, delägare av GCM. Daniel (Pettersson, red. anm.) och Accesit har vi samarbetat med under många år och för oss var valet enkelt; Accesit är den leverantören på marknaden som vi har högst förtroende för, fortsätter han.

 

förvärv

Från vänster; Richard Ahnell, Daniel Pettersson och Niklas Berg

 

Tanken bakom förvärvet av bolaget är att GCMs nuvarande kunder i framtiden erbjuds att utvecklas och vårdas i Accesits regi, men att de inledningsvis ligger kvar i GCMs plattformar och miljöer.

— Förvärvet av GCM gör oss ännu starkare på marknaden och vi kommer förvalta och vårda kunderna i samma anda som tidigare ägare gjort under så många år, säger Daniel Pettersson, ägare av Accesit Holding AB och majoritetsägare i Accesit Norden AB.

Accesit Norden AB och GCM AB kommer att drivas som dotterbolag till Accesit Holding AB. Förvärvet av GCM påverkar inte strukturen och den dagliga verksamheten i Accesit Norden AB. Förvärvet av samtliga aktier verkställdes 2023-11-22.

 

ester

Ester Weismann
Marketing & HR

ester.weismann@accesit.se 

Relaterade nyheter