Hem / Nyheter / Accesit forstätter att växa och rekryterar marknadsansvarig
photo-1590167168350-c4c1170eadf9

Accesit fortsätter att växa och tankar kring nya roller inom företaget föds. Den första juni välkomnade vi Ester Weismann som marknadsansvarig på Accesit. Med en bred kompetens inom marknadsföring och kommunikation ska hon nu ansvara för flertalet marknadsfrågor inom verksamheten.

Det senaste året har Accesit arbetat både med en ny hemsida samt att ta fram en helt ny grafisk profil. Under projektets gång växte ett behov och efterfrågan fram att rekrytera rätt kompetens till verksamheten på heltid.

För att kunna fortsätta utveckla verksamheten på ett harmoniskt vis krävs rätt person på rätt plats, säger Jimmy Gehrke, VD för Accesit Norden AB. Behovet av en marknadsansvarig växte fram på ett naturligt vis och när vi till slut träffade Ester föll pusselbitarna helt enkelt på plats, fortsätter han.

Ester börjar på Accesit den 1a juni och kommer bland annat ansvara för webb, sociala medier och marknadsaktiviteter. Hon kommer närmast från den privata utbildningssektorn där hon främst arbetade med ungdomar som målgrupp.

– Det ska bli superspännande att nu få jobba B2B och inom en helt ny bransch, säger Ester. Jag har blivit så otroligt fint välkomnad av alla nya kollegor och ser verkligen fram emot att få börja jobba, fortsätter hon. Varmt välkommen säger vi på Accesit!

ester
Ester Weismann

Marknadsansvarig

ester.weismann@accesit.se
0171-667 816

Relaterade nyheter