Hem / Nyheter / Accesit fortsätter som huvudsponsor till ESK Fotboll
ESK2

Accesit har under flera år varit stolta sponsorer av ESK Fotboll. I mitten av april förlängdes avtalet och Accesit fortsätter som en av huvudsponsorerna till klubben. Avtalet sträcker sig över tre år och stödjer flera projekt inom föreningen.

ESK Fotbolls uttalade mission är att göra samhällsnytta genom hela livet med hälsa, glädje och gemenskap för alla. Några projekt som ligger Accesit extra varmt om hjärtat är ESK Puls där killar och tjejer med funktionsvariationer tränar fotboll ihop, samt det sociala och mångkulturella projektet Öppen fotboll som möjliggör spontanidrott, integration och positiva möten.

- Sponsorer ser jag som partners då vi som förening hjälper så många i deras vardagsliv, säger Pelle Johansson, Sport och marknadsansvarig på ESK fotboll. När vi får in partners som Accesit som vill vara med och hjälpa till i vår verksamhet så betyder det oerhört mycket, fortsätter han.

Visionerna för ESK fotboll är att växa ännu mer som förening, både sportsligt och engagemangsmässigt.

- Vi vill kunna göra ännu mer samhällsnytta och få med många fler medborgare som aktiv förälder, supporter eller volontär på våra arrangemang, berättar Pelle. Sportsligt är det ju att närma oss en elitverksamhet på både dam- och herrsidan, men det kommer med farten om vi har en bra verksamhet bakom de som är aktiva, avslutar han.

På Accesit finns flera medarbetare som på ett eller annat sätt engagerar sig i ESK fotboll. En av dem är Henrik Hedengren som på fritiden dels har tagit sig an tränarrollen för ett pojklag, ett flicklag samt har egna barn spelandes i klubben.

- Som både tränare och förälder är det för mig en självklarhet att stötta föreningslivet om man kan, för jag ser ju verkligen vad det ger, berättar Henrik. Jag ser både glädjen och gemenskapen, men också att många skapar vänner för livet genom sporten, säger han.

 

esk_fotboll

ester

Ester Weismann
Marknadsansvarig

ester.weismann@accesit.se 

Relaterade nyheter