Hem / Nyheter / Accesit flyttar ut och flyttar ihop: Nu finns vi på en, gemensam adress i Enköping
kontor3

Accesit har funnits på Mästergatan i Enköping sen 2019, och över tio år i Bålsta, men från och med juni 2022 slås kontoren ihop och flyttar in i nya, fräscha lokaler i Enköping. 

Den nya adressen blev Garnisonsvägen 2 intill Q-starmacken. Att byta lokaler har varit tanken i flera år, men den avgörande faktorn var behovet av att slå ihop de två kontoren.

 – Det håller inte i längden att ha två kontor så pass nära varandra, och jag tror Accesit kommer att som bolag må bättre när vi sitter tillsammans i nya, anpassade lokaler, säger Daniel Pettersson, ägare av Accesit.

De nya lokalerna andas innovation och nytänkande med tydliga inspirationer från skandinavisk design och industriell inredning. Kontoret är anpassat efter dagens arbetssätt och behov och kommer skapa nya möjligheter för företaget framåt.

– Dom nya lokalerna skapar förutsättningar att utveckla bolaget framåt, attrahera nya medarbetare och kompetenser och blir en arbetsplats man vill gå till, berättar Daniel.

Flytten sker under vecka 26. Alla ärenden till Mästergatan 6 i Enköping samt Mjödvägen 1 i Bålsta hänvisas från och med den 30:e juni alltså till den nya adressen Garnisonsvägen 2 i Enköping.

kontor3

Hitta hit

Accesit Norden AB
Garnisonsvägen 2
749 40 Enköping

Öppettider
Måndag-fredag
8:00-17:00

Relaterade nyheter