Viktig information angående samtalshistorik
Från och med den 2 juni kommer en standardinställning att börja gälla, där samtalsloggar sparas i 12 månader. Det innebär att samtalsloggar som är äldre än 12 månader automatiskt raderas, om ingen ändring görs innan dess. Om ni har behov av att spara historik längre än 12 månader behöver ni själva uppdatera inställningen innan den 2 juni. Ni hittar inställningen här:
Organisationsinställningar → Telefonisystem → Samtalslogg
Vill du veta mer? Kolla in hur du ändrar inställningen och ta del av hela FAQ på lynes.io.
Vanliga frågor
Vad händer den 2 juni?
Samtalsloggar äldre än 12 månader raderas automatiskt om ingen ändring görs.
Kan vi återskapa raderad data?
Nej, raderad data går inte att återställa.
Gäller detta alla kunder?
Ja, det gäller alla.
Påverkas Analytics?
Övergripande statistik påverkas inte. Däremot försvinner detaljer om enskilda samtal, som vem som har pratat med vem, när samtalsloggar raderas.