pexels-eduardo-dutra-2115217
Hem / Karriär

Karriär

I mer än 10 år har vi varit en leverantör- och supportorganisation av kontorstekniska lösningar till företag och organisationer runt om i Mälardalen. Med en kontinuerlig tillväxt av såväl medarbetare som kunder hjälper vi nu årligen över 700 företag att fokusera på sin verksamhet och vi vill gärna ha med dig på vår fortsatta resa!

Vi är Accesit

Vill du också bli en i gänget? Vi letar ständigt efter nya kollegor som vill hjälpa oss bli Sveriges bästa leverantör och arbetsplats. Att vara en bra och attraktiv arbetsgivare är något vi ser på med ett otroligt stort ansvar. För att attrahera och behålla dedikerade medarbetare krävs ett löpande arbete med att vara lyhörd, öppensinnad och redo att ständigt utvecklas.

Även om man inte är störst är det viktigt att vara snäll. Vi är medvetna om att vi inte är en av de största företagen i branschen och kanske vi sticker ut hakan när vi säger att vi heller inte drivs av just den ambitionen. Planen är att växa genom att vara det personliga företaget med kunder som får en utvecklande, ärlig och lyhörd upplevelse -oavsett vem de är i kontakt med hos oss.

Lediga tjänster

Har du frågor?

ester
Ester Weismann

Marknad och rekrytering

ester.weismann@accesit.se
0171-667 816

Bra ekonomiskt grundpaket

Alla våra anställda ges ett bra ekonomiskt grundpaket

Kompetensutveckling

Möjlighet till kompetensutveckling genom olika utbildningar

Väx med Accesit

Att uppnå ett "bättre jag" ser vi som en självklarhet!

En bra arbetsgivare...

Att vara en bra och attraktiv arbetsgivare är något vi ser på med ett otroligt stort ansvar. För att attrahera och behålla dedikerade medarbetare krävs ett löpande arbete med att vara lyhörd, öppensinnad och redo att ständigt utvecklas som organisation vilket givetvis även innefattar alla tjänster vi arbetar med.

Att arbeta på Accesit innebär att arbeta i ett roligt och tight team samtidigt som man ges ett stort eget ansvar. Belöningen, utöver att den gemensamma arbetsplatsen blir ännu roligare, är att våra anställda bl.a. ges ett riktigt bra ekonomiskt grundpaket samt har möjlighet att kompetensutveckla sig genom olika utbildningar och även påverka vad man arbetar med för tjänster och arbetsuppgifter. Att vår personal ska kunna växa som individer, bli mer kompetenta och uppnå ett "bättre jag", det ser vi som en självklarhet!

pexels-mentatdgt-1399282
AdobeStock_247455977

...har förutsättningarna för att vara en bra leverantör

Att vara en leverantör som återkommande får ett förnyat förtroende hos sina kunder kan vara en av de absolut svåraste utmaningarna som finns på dagens rådande leverantörs-, och arbetsmarknad. Speciellt när både nya företag och tjänster dyker upp likt höstsvampar ur marken.

Vårt motto, som även återspeglas i vårt kundarbete, är att:
"Utvecklas för att inte avvecklas."

Oavsett om vi agerar som befintlig,- eller som en potentiellt ny leverantör, så innebär en kontakt med oss tillgång till stark kompetens inom våra samtliga teknikområden, snabba och löpande kontaktvägar samt en ärlig, pålitlig och långsiktig dialog.