AdobeStock_146032217
Hem / Lappset

Förändrad telefonilösning ledde till ökad flexibilitet

Lappset Group är ett familjeföretag och en av världens ledande tillverkare av lek-, sport- och parkutrustning för offentliga miljöer. Företaget skapar produkter som är tåliga, håller länge och som tar hänsyn till användare i olika åldrar. Lappset Sweden ligger i Enköping där majoriteten av parkprodukterna tillverkas och sedan skickas ut globalt. Med över 40 år i branschen har Lappset en värdefull erfarenhet av att möblera såväl gator och torg som parker och bostadsområden.

Referens_Lek_ Piratparken00
lappset-logo

Johan Tärngrens & Accesits hjälp har varit snabb, smärtfri och ovärderlig

- Maria McVarnock, Marknadschef Lappset Sweden AB

omoss-2

Utmaning

I och med coronapandemin 2020 fick Lappset Sweden AB ett förändrat arbetssätt som krävde större flexibilitet än vad den dåvarande telefonilösningen klarade av. Lappset hade även en krånglig och tidskrävande hantering av företagets mobiltelefoner.

 

 

Från krånglig till flexibel

Accesit levererade en flexibel lösning anpassad efter Lappsets nya behov och arbetssätt vilket bland annat innebar en uppdaterad växelplattform. Idag har Lappset U2C med softphone och mobiler med tillhörande headset som skapar ännu mer flexibilitet hos användaren. Telenor ersattes av Telia som operatör då Lappsets huvudkontor ligger i Finland och är en bättre matchning för verksamheten.

För att upprätthålla en modern mobilpark tog vi fram två färdiga paket anpassade för olika roller inom företaget. Telefonerna hyrs direkt av Accesit vilket innebär en färdig telefon med växelanvändare och SIM-kort som ingår. I upplägget ingår även tvåårsgaranti på telefonerna samt en allrisk försäkring - lätt och smidigt för kunden. Ett stort tack till Lappset för förtroendet att få vara er leverantör!

 

AdobeStock_128633063

Vi har främst fått hjälp med att bli mer flexibla i vår telefonilösning. Vi har även fått hjälp med att skapa en smartare hantering av våra mobiltelefoner vilket tidigare varit krångligt och tidskrävande.

- Maria McVarnock, Marknadschef Lappset Sweden AB

6 maj, 2022

Axelssons Turisttrafik

Helhetslösning vid byte av bokningssystem
6 augusti, 2021

Ackes färgcenter

Snabb problemlösning i semestertider när dåvarande server kraschade
27 juli, 2021

OPIGO

Opigo fick personliga IT-lösningar
3 maj, 2021

Spolpatrullen

Accesit levererar nu abonnemang, skrivare och elektroniska körjournaler till Spolpatrullen.
15 februari, 2021

M2Ytskikt

Nytt elektroniskt system för körjournaler