Man looking out window and talking on phone at home
Hem / Affärsutvecklare inom telefoni

Affärsutvecklare inom telefoni

Vill du vara en del av vår resa mot tillväxt? Nu söker vi dig som vill bli en del av vår säljavdelning inom affärsområdet telefoni. Som affärsutvecklare brinner du för att hjälpa kunden hitta den bästa lösningen på marknaden, skapa långvariga relationer och motiveras av att arbeta med produkter som ständigt utvecklas och förbättras.

Om rollen

Tjänsten som affärsutvecklare är en varierande och utvecklande roll där ingen dag är den andre lik. Du får möjlighet att jobba med en mängd olika produkter och tjänster där din och ditt teams arbetsinsats står i direkt relation till Accesits framgång. Som affärsutvecklare inom telefoni kommer du främst arbeta med växellösningar, abonnemangshantering och försäljning av hårdvara. Du kommer därefter även ansvara för att kontakta nya leads, boka och genomföra kundmöten för att därpå ta fram skräddarsydda lösningar genom tydliga och proffsiga offerter. Rollen består till stor del av bearbetning av nya kunder. Som stöttning kommer du utöver dina egna kundbesök även att ta del av möten som vår mötesbokare bidrar med. Avslutningsvis hjälper du till att ta fram anpassade telefonilösningar som bäst matchar kundens organisation, oavsett om det gäller

växelfunktion, mobilabonnemang, hårdvara, mobilförstärkning eller internetanslutningar. Målsättningen är att du sammantaget skapar relationer som bygger en allt större kundstock med långvariga och återkommande kunder. I och med att Accesit befinner sig i en expansionsfas kommer det för rätt person även finnas möjlighet att ta över en del befintliga kunder.

I rollen förväntas du vara lyhörd, social, affärsdriven och med tiden allt mer påläst om hela marknadens kommunikationsalternativ. Du gillar utmaningar och kommer snabbt upp på hästen igen efter en motgång. Vidare vågar du tänka utanför boxen och testa nya saker och tillvägagångssätt när du märker att någonting inte fungerar. Slutligen tror vi även att du som person är noggrann och brinner för att skapa nya relationer.

bg copy 2

Vem är du?

 • Du har minst 2 års erfarenhet inom försäljning i liknande branscher. Kanske kommer du direkt från en operatörsbutik.
 • Erfarenhet av B2B-försäljning ser vi som meriterande
 • Bekväm med att använda din dator och telefon som dina främsta arbetsredskap
 • Du uttrycker dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift
 • Du gillar att arbeta mot tydligt uppsatta mål med återkommande avstämningar
 • En kommunikativ och social lagspelare som strävar efter att bidra till en god stämning för dig och dina kollegor

Vad kan du förvänta dig av oss?

 • Grymt snygga och nybyggda lokaler!
 • Bra ekonomiskt grundpaket
 • 20 kollegor som tycker om när det är högt i tak och att ha roligt tillsammans
 • Möjlighet till tjänstebil
 • Ett bra arbetsklimat med lyhörda kollegor som stöttar dig när det behövs
 • En roll på ett växande och välmående företag som ständigt utvecklar nya tjänster och roller
 • Ett företag som värnar om sin personal och lägger stor vikt vid worklife balance

Vilka är vi?

I mer än 10 år har vi varit en leverantör och partner av kommunikationstjänster till företag och organisationer runt om i hela Mälardalen. Med en kontinuerlig tillväxt, av såväl kunder som medarbetare, hjälper vi nu årligen över 700 företag med lösningar inom IT, telefoni och print.

Att arbeta på Accesit innebär att arbeta i ett roligt och tight team samtidigt som man ges en stor portion eget ansvar. Belöningen, utöver att den gemensamma arbetsplatsen blir ännu roligare, är ett bra ekonomiskt grundpaket till alla våra anställda, spännande aktiviteter och kick-offer som aldrig gör dig besviken. Utbildning och kompetensutveckling är viktigt för oss och vi hoppas du ser lika positivt på detta som vi.

Anställning

Omfattning: Heltid
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Enköping och/eller hybrid
Lön: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning

Ansökan sker via mail och intervjuer hålls löpande. Bifoga CV och personligt brev. Märk mailet med Affärsutvecklare Telefoni.

Ansök

IMG-0737
MicrosoftTeams-image (11)
Kontor
IMG-0731
IMG-0733
IMG-0739
photo-1515378791036-0648a3ef77b2

Frågor?

ester

Ester Weismann
Marknad och rekrytering

ester.weismann@accesit.se