Kontakta Accesit
Kom i kontakt med oss!
Affärsutvecklare inom IT/telekom sökes

Nu söker vi flera affärsutvecklare som oavkortat ser på försäljningsarbetet som något som dagligen utförs med glädje och energi.

Likt dina arbetskollegor är du en lyhörd, affärsorienterad och optimistisk lagspelare som själv driver och äger hela försäljningsprocessen – från första kundkontakt och vidare fram till avslut och med fokus på den viktiga efterföljande kundservicen och kundutvecklingen. Du är ansvarsfull och har en målsättning om att ständigt förbättra ditt dagliga arbete samt och ser på positivt på kompetensutveckling, såväl i egen regi som tillsammans med oss som företag och bakgrunden till detta är att du redan från start vill vara en viktig nyckelspelare.

Du är en vinnarskalle som älskar utmaningar och ser positivt på att förbättra dina egna prestationer vart efter.

Försäljningsarbetet är något vi ser på ytterst långsiktigt och våra anställda har varit med hos oss i flera år och vi söker dig som har samma inställning.
Ditt dagliga arbete utför du på ett förtroendeingivande och relationsskapande vis vilket också återspeglas i både din kommunikation som i att du kan arbeta självständigt.

Du ser arbetsplatsen som något du vill vara med att fullända till en av Sveriges absolut bästa och roligaste arbetsplatser och du förstår att detta följs av ansvarsfullhet, en förmåga att bjuda på sig själv och en vilja att alltid bidra till utveckling och ständiga förbättringar. Vårt mycket moderna och exklusivt nyinredda kontor finns beläget i Bålsta, 35min från Stockholm/Uppsala genom 4,5 kö-fria mil . Då vi hjälper företag och organisationer i såväl Stockholm som Uppsala blir din arbetsroll och marknad mer eller mindre helt individanpassad vilket är synonymt med en modern arbetsplats!

 

Vi tror att du utöver ovanstående även stämmer in på följande:

 • Har minst 2 års erfarenhet av försäljning av tekniska lösningar inom samma bransch (IT/telefoni/skrivare/videokonferens etc.)
 • Att du har stark grundkunskap inom ovanstående områden.
 • Innehar B-körkort
 • God datorvana och förståelse vad gäller såväl vanliga datorapplikationer såsom Office-paketet m.m.
 • Att du pratar och skriver flytande på svenska.
 • Att du hela tiden tror på dig själv och eftersträvar efter ”att bli ett bättre du”.
 • Att du är resultatdriven och fokuserad.

Vi erbjuder rätt person:

 • Ett mycket utvecklande och omväxlande försäljningsarbete i en bransch som ständigt ligger i förändring.
 • Tydlig introduktion samt gediget stöd i säljprocesserna
 • En gedigen grundlön som sedan toppas med en av marknadens bästa provisionsmodeller.
 • Andra mycket goda förmåner såsom tjänstebil, friskvårdsbidrag, pensionssparande samt privat sjukvårdsförsäkring.
  Dessutom pågår årligen flera säljtävlingar som ”sätter körsbäret på grädden”!
 • En personligt anpassad kortsiktig och långsiktig utvecklingsplan
 • För rätt person finns det även en möjlighet att ta över en del befintliga kunder

Vi är måna om våra anställda och prioriterar att ha roligt på arbetet. Nytta med nöje skapar bra förutsättningar och en långsiktig och gemensam framtid. Därför ser vi även till att anordna gemensamma events, resor såväl nationellt som internationellt m.m.

Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Jimmy Gehrke på 08-1220 1175.

Om Accesit

Accesit är ett mycket framgångsrikt och aktivt företag med egen sälj-, och supportorganisation. Vi finns belägna i såväl Bålsta som i Örebro och omsätter årligen ca 30MSEK tack vare våra 15st sociala och relationsskapande medarbetare. Företagets affärsidé består av att ständigt förbättra våra kunders effektivitet och lönsamhet genom att vara påläst, trygg och marknadsuppdaterad leverantör som tillhandahåller lösningar inom IT, telefoni och skrivare/dokumenttjänster.

Accesit har innehaft högsta kreditvärdighet 6år i rad och blev under 2016, som 1 av 580 företag i Sverige, utsedd till Superföretag av Dagens Industri. Detta är något som är få företag förunnat och som därför blir ett tydligt kvitto på att vi arbetar med våra anställda och för våra kunder vilket bidrar till en otroligt levande och kul arbetsplats.

 

Sökord: säljare, sälj, försäljning, account manager, IT, telefoni, copy, print, video, telecom, telekom, IT-lösningar, telekommunikation, kund, service, nykund, karriär, ambitiös, B2B, affärsutvecklare, skrivare, dokumenthantering